Onze Blog

Tips

Op deze pagina geven we  tips weer die jullie kunnen helpen bij uitdagingen gedurende jullie sportieve reis. Kijk snel hieronder.

Tricks

Altijd al de Pro tricks willen weten? Hier is je kans! Hieronder zullen wij van tijd tot tijd de laatste tricks met je delen, zodat jij  je lifting buddy's het nakijken kunt geven.

People

We leren van de beste! Kijk vlug hieronder voor meer nieuws.


Hoe weet ik mijn maat voor Knee Sleeves?

Weten welke maat jij nu precies nodig hebt om je knieën perfect te ondersteunen kan een moeilijke taak zijn als je niet goed weet hoe je dat nou precies aanpakt.

 

Laat ons je daarom even een handje toesteken, zodanig dat het kiezen van de juiste maat een eitje wordt.

 

 

Allereerst dien je in het bezit te zijn van een flexibele meter en/of een lintmeter, want de bedoeling is dat we onze omtrek vlak boven de knie en vlak onder de knie meten.

 

Hoe doe je dat nou het best?

 

start best in het midden van de knieschijf, en meet van daaruit 10cm naar boven

meer lezen 0 Berichten

Snel beter leren opdrukken/pompen

Opdrukken, een lastige oefening voor de meesten, maar nochtans één van de meest superieure oefeningen voor uw bovenlichaam en core. Als het van ons afhangt zou iedereen wekelijks x-aantal keer moeten pompen, echter gezien dit voor velen als een taak wordt gezien, wordt deze oefening vaak overgeslagen. Echter, we kunnen dit met een paar eenvoudige tools en stappen oplossen, zodanig u, in no time, de Push-up King van de Gym wordt.

meer lezen 5 Berichten

Vermageren zonder Cardio

Het is volledig mogelijk om gewicht te verliezen, zonder ooit een voet op een cardio machine te zetten. Degenen die een hekel aan cardio hebben of fysiek niet in staat zijn om bepaalde activiteiten zoals hardlopen, roeien of zwemmen uit te voeren hebben een verscheidenheid aan andere opties om te vermageren of hun huidige gewicht op de schaal te behouden. Er zijn slechts een paar eenvoudige regels te volgen.

 

meer lezen 0 Berichten